Weekend i Stockholm

Stockholm-at-night-reedit-mindre

Weekend i Göteborg

Göteborg

Så som i himmelen

SåSom

Savalen Fjellhotell & Spa

 

Bussresa till upplevelser och äventyr i fjällvärlden

I priset ingår: Bussresan, 3 övernattningar i tvåbäddsrum, lunch, kaffe och middag dag 1, helpension dag 2-3,  frukost dag 4, samt utflykter enl. program.

Dag 1 (42 mil från Karlstad) 

Från Mariestad, Gullspång, Karlskoga, Kristinehamn, Karlstad och Arvika. Vi fortsätter mot Charlottenberg och passerar gränsen mot Norge. Vi kör vidare mot Kongsvinger och därefter följer vi Glomman, Norges längsta älv, och passerar Elverum och Rena samt Koppang. Vi fortsätter mot Alvdal och Tynset och är snart framme vid Savalen Fjellhotell.  Vid ankomsten till hotellet serveras kaffe och kakor. Gemensam middag på kvällen. Under dagen gör vi uppehåll för kaffe och lunch.

Dag 2-3
Helpension på hotellet alla dagar vilket innebär frukost, lunch och middag.

Kortare utflykter kommer att anordnas; en till setern Gjermundshaugvangen, som är ett aktivt seterbruk med mjölkkor, där serveras vi  kaffe och våfflor och en till Tynset, där världens största spark finns. Vi kommer även att besöka Julenissen i Nissehuset. Man kan besöka hotellets fina SPAavdelning med klorfri simbassäng och bubbelbad. Från bassängen är det fin utsikt över sjö och fjäll. Mot avgift går det även att beställa Spabehandlingar. Runt hotellet finns en fin natur som är perfekt för promenader och vandringar,  bl a upp på Savalkletten, 957 möh.

Nästan varje kväll är det musik och dans i Kobbersalen.

Dag 4
Efter att ha ätit frukost och packat bagaget i bussen påbörjar vi hemresan. Vi kommer att åka samma väg som dag 1. Vi gör uppehåll för kaffe och lunch även på hemvägen.

 

Pris från: 4450:-

Tillägg för måltidsdrycker.

Enkelrumstillägg: 750:-

Frivilligt avbeställningsskydd: 90:-

Tillägg för reserverad bussplats: 120:-

Avresedatum

Kontakta oss för mer info!

Bokas endast genom telefon.
Reservation för ev. ändringar.

Boka direkt

Boka direkt

Maila oss på
majo@swipnet.se

OBS! Vi tar ej emot bokningar via mail. För att boka en resa, ring oss direkt.