Weekend i Stockholm

Stockholm-at-night-reedit-mindre

Weekend i Göteborg

Göteborg

Rain Man

Rain Man

Savalen Fjellhotell & Spa

Bussresa till upplevelser och äventyr i fjällvärlden

4 dagar   29/8 – 1/9 2022

I priset ingår: Bussresan, 3 övernattningar i 2-bäddsrum, 3 frukostar, 3 luncher och 3 middagar samt utflykter enligt program.

Dag 1 (42 mil från Karlstad) 

Från Karlskoga, Kristinehamn, Karlstad, Kil och Arvika.(Ev. anslutningsbuss från Hova, Mariestad och Gullspång).Vi fortsätter mot Charlottenberg och passerar gränsen mot Norge. Vi kör vidare mot Kongsvinger och därefter följer vi Glomman, Norges längsta älv och passerar Elverum och Rena samt Koppang. Vi fortsätter mot Alvdal och Tynset och är snart framme vid Savalen Fjellhotell. Vid ankomsten till hotellet serveras kaffe och kakor.
Gemensam middag på kvällen. Under dagen gör vi uppehåll för kaffe och lunch.

Dag 2-3
Helpension på hotellet vilket innebär frukost, lunch och middag.
Utflykter kommer att anordnas, bl.a. en till setern Gjermundshaugvangen, som är ett aktivt seterbruk, där serveras kaffe och våfflor, och även (om vädret tillåter) en tur på Norges näst högsta bilväg, som tar oss till toppen av Tronfjell, 1660 meter över havet. Julenissen i Nissehuset får också ett besök. Man kan besöka hotellets fina SPAavdelning med klorfri simbassäng och bubbelbad. Från bassängen är det fin utsikt över sjö och fjäll. Mot avgift går det även att beställa Spabehandlingar. Runt hotellet finns en fin natur som är perfekt för promenader och vandringar, bl.a. upp på Savalkletten, 957 möh. Nästan varje kväll är det musik och dans i Kobbersalen.

Dag 4
Efter att ha ätit frukost och packat bagaget i bussen påbörjar vi hemresan. Vi kommer att åka samma väg som dag 1. Vi gör uppehåll för kaffe och lunch även på hemvägen.

Pris: Kontakta oss för mer info!

Enkelrumstillägg: 700:-

Tillägg för måltidsdrycker.

Frivilligt avbeställningsskydd: 90:-

Tillägg för reserverad bussplats: 120:-

Avresedatum

Augusti: 29/8 – 1/9 (2022)

Reservation för ev. ändringar.

Boka direkt

Boka direkt

Maila oss på
mats@majo.nu