Menu Close

Savalen – Fjellhotell & SPA

Kontakta oss för mer info!

Dag 1 Från Degerfors-Karlskoga–Kristinehamn-Karlstad-Kil-Arvika. (ca 42 mil Vi fortsätter mot Charlottenberg, och passerar gränsen mot Norge. Vi kör (fr Karlstad) vidare mot Kongsvinger och följer därefter Glomman, Norges längsta älv, och passerar Elverum och Rena samt Koppang. Vi fortsätter mot Alvdal och är snart framme vid Savalen Fjellhotell. Vid ankomsten till hotellet serveras kaffe och kakor.
Gemensam middag på kvällen.Under dagen gör vi uppehåll för kaffe och lunch.


Dag 2-3 Helpension på hotellet, vilket innebär frukost, lunch och middag. Utflykter kommer att anordnas, bl.a. en till setern Gjermundshaugvangen, som är ett aktivt seterbruk, där serveras kaffe och våfflor. Om vädret tillåter, skall vi även ta en tur på Tronfjellveien, Norges näst högste bilväg, upp till toppen av Tronfjell. Vi kanske även får besöka Julenissen i Nissehuset. Man kan besöka hotellets fina SPA-avdelning, med simbassäng och bubbelbad. Från bassängen är det fin utsikt över sjö och fjäll. Mot avgift går det även att beställa SPA-behandlingar. Runt hotellet finns en fin natur, som är passande för promenader och vandringar, bl.a. upp till Savalkletten, 957 möh. Nästan varje kväll är det musik och dans i Kobbersalen.

Dag 4 Efter att ha ätit frukost och packat bagaget i bussen, påbörjas hemresan. Vi kommer att åka samma väg som dag 1. Vi gör uppehåll för kaffe och lunch. även på hemresan.

I resans pris ingår: Bussresan, 3 övernattningar i dubbelrum, 3 frukostar, 4 luncher, 3 middagar, samt utflykter enligt program.
Tillägg: Måltidsdrycker.
Frivilligt avbeställningsskydd: 90:-/per person.
Reserverad bussplats: 150:-/per person

(reservation för ev. ändringar och tryckfel)