Menu Close

Savalen – Fjellhotell & SPA

4 dagar – 26-29/8-2024 Pris: 5890:-

Dag 1 Från Degerfors-Karlskoga–Kristinehamn-Karlstad-Kil-Arvika. (ca 42 mil Vi fortsätter mot Charlottenberg, och passerar gränsen mot Norge. Vi kör vidare mot Kongsvinger och följer därefter Glomman, Norges längsta älv, och passerar Elverum och Rena samt Koppang. Vi fortsätter mot Alvdal och är snart framme vid Savalen Fjellhotell. Vid ankomsten till hotellet serveras kaffe och kakor.
Gemensam middag på kvällen.Under dagen blir det lunch-uppehåll.


Dag 2-3 Helpension på hotellet, vilket innebär frukost, lunch och middag. Utflykter kommer att anordnas, bl.a. en till setern Gjermundshaugvangen, som är ett aktivt seterbruk, där serveras kaffe och våfflor. Om vädret tillåter, skall vi även ta en tur på Tronfjellveien, Norges näst högste bilväg, upp till toppen av Tronfjell. Vi kanske även får besöka Julenissen i Nissehuset. Man kan besöka hotellets fina SPA-avdelning, med simbassäng och bubbelbad. Från bassängen är det fin utsikt över sjö och fjäll. Mot avgift går det även att beställa SPA-behandlingar. Runt hotellet finns en fin natur, som är passande för promenader och vandringar, bl.a. upp till Savalkletten. Nästan varje kväll är det musik och dans i Kobbersalen.

Dag 4 Efter att ha ätit frukost och lunch, påbörjas hemresan. Vi kommer att åka samma väg som dag 1. Det blir paus vid lämplig plats.

I resans pris ingår: Bussresan, 3 övernattningar i dubbelrum, 3 frukostar, 3 middagar, 4 luncher, samt utflykter enl. program.
Tillägg: Enkelrum 1150:-
Måltidsdrycker.
Frivilligt avbeställningsskydd: 90:-/per person.
Reserverad bussplats: 150:-/per person

(reservation för ev. ändringar och tryckfel)